Pom & Flora

dsc_7642

I helgens Stockholmsbesök var det inte bara detta nyöppnade café som besöktes utan även favoriten Pom & Flora öppnade nytt vilket lockade.

dsc_7601

Det fanns helg-meny att välja men Pom och Floras chiapuddingar och avokadomackor brukar vara så goda så det fick bli det istället. Bra val såhär i efterhand.

dsc_7625

Via Emma Olbers (favorit formgivare!) hade jag fått se att premiäröppningen skulle vara just på lördagen. Emmas möbler fanns på plats i cafét vilket gjorde allt ännu bättre. Dock så mycket folk i lokalen så ett foto som skulle göra vackra Greta rättvisa var smått omöjligt.

dsc_7612

Fina paneler i mjukt grå ton, högt i tak, ljuvligt välvda fönster, vackra golv och dämpat mörkt gröna bord satte tonen tillsammans med Emmas alltid lika fina möbler. Caféet är värt ett besök bara för sin fina interiör och när det dessutom serverar bästa fikan kan det knappast bli bättre. Te i kanna passar mig som gärna dricker mer än en liten kopp.

dsc_7652

Stor kärlek till detta fina ställe. Odengatan 39.

 

 

2 reaktioner på ”Pom & Flora

  1. Åh, ännu ett ställe jag gärna vill besöka inom kort. Gillar verkligen deras första café på söder och detta ser verkligen inte sämre ut! Fina bilder du har tagit, så inbjudande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s