Recept i säsong

DSC_6275Så mycket gott i säsong nu! Häromdagen ugnsrostade vi morötter med olja, salt och chilli. Jag gillar när det är lite starkt, men man kan ju såklart hoppa över chiliin.DSC_6290Mandolin är ett måste i mitt kök. Rödkålen blir snabbt finstrimlad och fick tillsammans med grönkålen masseras med en vinägrett på olja, honung, vinäger, dijonsenap och salt.DSC_6294Lite sesamfrön och cashewnötter på toppen och sedan är det bara att äta. Kanske en skål soppa vid sidan om?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s