London

DSC_2278

Storstäder kan vara fyllda av charm, vackra fasader och mysiga myllrande gator, men har resan varit en present är det den som fått gåvan som får välja och när charm inte står högst på önskelistan utan ett andra besök på Primark önskas orkar jag inte riktigt.

DSC_2317

Ibland är jag så glad att vi är olika, mina syskon och jag. Min storasyster stannar med dottern och kusinen på Primark och vi säger ”hejdå” och ”ring när ni är färdiga”.

DSC_2289

En av mina barndomsvänner bodde, pluggade och jobbade många år i London efter gymnasiet. Några tips hade hon skickat med mig så nu när jag ändå var relativt nära traskade jag bort till Liberty.

DSC_2298

Byta shopping mot shopping kan man ju tänka, men riktigt så är det kanske inte. Köpte inget, men älskade att bara gå runt och titta. Inte alla varuhus kan bjuda på interiörer som lockar mer än prylarna som säljs.

DSC_2291

Sedan fanns ju såklart massor av vackra saker också. Tyger, porslin, tvålar… allt möjligt fint faktiskt, men finast var nog ändå inramningen. Gammalt vackert trapphus, trägolv där miljoner fötter har trampat ned trösklar, arbetade paneler på väggarna.

DSC_2290

På fjärde våningen hade julen redan plockats fram. Tidigt men inte direkt förvånande.

DSC_2327

En hel del skandinaviska varumärken salufördes, men även deras egna produkter, som t.ex. kannan nedan.

DSC_2308

Nog är det ändå skillnad på shopping och shopping?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s