Midsommar 2018

De första meningarna som skrevs här lät inte positiva. Något om hur besvärad jag blir av alla förväntningar inför ”stora” dagar. Nu är dom meningarna bortsuddade och ett nytt försök kommer istället.

Midsommar är en högtid som egentligen inte känns så viktig för mig. Få högtider gör det, kanske med undantag för julen som är min absoluta favorit-högtid eftersom jag så starkt förknippar den med Åre och skidåkning.

Att binda krans är något av en favoritsysselsättning. Det får gärna bli både en och tre kransar till midsommar, hösten, julen et.c. då en krans så fint kan markera säsongen. Nu hade jag redan gjort en krans i förra veckan, men den levde ju inte längre så två nya varianter testades.

En krans gjordes på ett diadem Lisa hade över, där ”pyntet” gått sönder så bara stålställningen var kvar. Den andra kransen testade jag att göra med knytband baktill. Båda sätten funkade väldigt bra!

Några hade redan möts upp tidigare på dagen och när det var dags för dans runt stången var inte Lisa så sugen och hade lite ont i magen så hon och jag stannade hemma för att någon timma senare möta upp resten av sällskapet igen hemma hos denna lilla spralliga goda tjej.

Det bjöds på snittar och bubbel…

DSC_5521

…under tiden som några klättrade i träd.

Dessa alltså ❤ Full fart hela tiden, helt obekymrade. Så fint att se! Och när klockan närmade sig elva var dom mer än trötta och det var dags att sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s