String – Stockholm Furniture Fair 2018

DSC_6635

DSC_6642

DSC_6636

DSC_6644

Hemma igen från Stockholm Furniture Fair och både kameran och huvudet är fullt med bilder. Mycket fint har passerat vy men hur sorterar man egentligen bäst intrycken? Vad kommer finnas kvar i minnet om ett par veckor – det jag tyckte var ”finast” eller det som var mest uppseendeväckande eller udda?

DSC_6653

DSC_6654

DSC_6649

Backar jag ett år minns jag mest Lotta Agatons trendutställning där varje rum hade sin egen färg. Fint och ett så tydligt genomfört koncept.

DSC_6655

DSC_6648

Nu till en av årets montrar; Strings monter – stylad av Lotta Agaton – bjöd liksom föregående år på riktig ljusterapi i vitt, grått, brunt och beige.

DSC_6652

DSC_6631

Har man lyssnat på billgren woods avsnitt om fredagsbuketten så är nog Lotta Agatons styling ett tydligt tecken på att Elsa och Sofia har rätt i sina framtidsspaningar och visst kan torkade buketter eller grenar vara fina.

DSC_6646

DSC_6633

Såhär i februari när vintern varit allt för grå uppskattas ljuset i montern lite extra, men oavsett årstid känns det fint med företag som hittat sin stil och kör på den fullt ut.

DSC_6632

DSC_6634

Att det fanns färg på möbelmässan pratas det om, men även det mer naturnära var lätt att hitta och Strings monter var bara ett exempel på det. Återkommer nog med fler.

2 reaktioner på ”String – Stockholm Furniture Fair 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s