Julbord på LIS Mejeri

 

När man borstar tänderna på morgonen och märker att tandborsten inte hunnit torka sedan man borstade tänderna kvällen före, ja då kan man ana att nattens sömn varit lite för kort. Men vad gör det när kvällen spenderats med fina människor på fina LIS mejeri? Till och med så trevligt att jag som inte är förtjust i att köra bil gladeligen körde de tretton milen ut på landet vid Falkenberg.

dsc_8088dsc_8082

Fina Rina och Johan bordsserverade ett utomordentligt julbord. Allt från Jansson och sillar till lax och köttbullar. Många klassiska smaker som ändå vad nya för mig. Fint serverat till julmusik och med avslutande dessertbord.

dsc_8057dsc_8047

Hur god maten än är så förälskar jag mig oftare i lokaler med atmosfär och LIS mejeri är inget undantag. Stämningen när man kliver innanför dörren omfamnar en med värme som bara kan skapas av kreativa människor som verkligen brinner för sin sak. Varje liten flaska, det udda porslinet, överflödet av tända ljus, alla små saker som samlats till en avslappnad stämning. Man kan inte annat än känna sig välkommen.

dsc_8061dsc_8065

Det fanns fin-öl, ful-öl och jul-öl att välja på, men även äppelmust gjord på Ingrid-Marie från gården bredvid. Musten hade vacker färg och lika vacker smak. Hallands Kombucha tog stilpoäng för förpackningen och slank också ner.

dsc_8095dsc_8051

Nu tror jag redan alla dagar med julbord är fullbokade, men får ni möjlighet att besöka LIS mejeri så ta chansen! Mer om LIS mejeri kan man läsa här.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s