Bra att ha

Ibland springer man på småsaker som bara måste få följa med hem. För mig kan det lika gärna vara några fina löv eller en blänkande kastanj som något i en affär. Just denna gången var det några fjädrar.

dsc_5601

I påskas plockade vi en samling fjädrar ute på Ramsvikslandet. Stina tvättade dem sedan omsorgsfullt för att få behålla dem, men på något sätt lyckades farmor överta hela samlingen. Sedan dess har vi tittat efter nya fjädrar lite då och då, men utan några större framgångar, så när vi i en butik hittade fint mönstrade små slog vi till. Egentligen helt utan att veta hur vi skulle använda dem, men allt för vackra för att bara gå där ifrån.

dsc_5598

Fjädrarna blev liggandes på ett fat någon månad, men sedan hände det igen. Ute i skogen denna gången. Den perfekta pinnen, för fin för att bara lämnas kvar. Helt utan plan på användningsområde. Men pinnar kan man väl alltid ha till något?

Och så blev det.  Två stycken ”Något vackert, kan vara bra att ha” blev tillsammans med barnens pyssliga händer en ny skapelse som nu fått ta plats på väggen hemma.

En reaktion på ”Bra att ha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s