Söndagsstilleben vecka 36 2016

I vår övre hall, eller om man nu vill kalla det vardagsrum, har vi testat lite olika möbleringar och funktioner. Rum för förvaring, arbetsrum och nu extra TV-rum. Dock behöver vi mer förvaring och hyllorna är tillfälliga. Får se vad som händer här framöver, idén att detta skulle vara ett extra rum med TV för barnen, verkar vara onödig. Ingen i familjen tittar direkt mycket så det räcker gott och väl med en TV. Tanken att det skall vara ett extra rum för barnen finns ändå kvar, men vilka funktioner skall då finnas där? Får fortsätta fundera på det.

Just nu är färgerna grått, brunt och blått, något som återkommer på många ställen hos oss. Lugna, ganska dämpade toner, nära naturen.

 

dsc_4686

Har egentligen fler bilder härifrån, men utrymmet här på sidan är ju som sagt slut så varje gång jag skall ladda upp en ny bild behöver jag radera en gammal…. måste fundera på hur jag skall lösa detta.

Snart ny vecka och nya utmaningar – alltid lika kul!

2 reaktioner på ”Söndagsstilleben vecka 36 2016

  1. Visst är det väl svårt att få till ett sånt mellanrum som en övre hall bildar? Nu har vi ju en babyhörna där uppe hos oss men sen när Elton får eget rum vet jag inte alls vad vi ska ha där. Blir kanske kontor och förvaring dårå 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s