Långfredag

Att få börja morgonen här ute. Bättre kan det knappast bli. Någon kanske tycker att duggregn och vind inte är det mest lockande vädret, men mig spelar det inte så stor roll. ”Det finns inget dåligt väder – bara…” ja, ni vet.

DSC_4371

Klipporna är lite hala i regnet så tempot är lugnt. Ögonen hinner se alla små-saker, detaljer barnen vanligtvis lägger märke till när vi vuxna har lite för bråttom.

DSC_4351

Senare under dagen plockar Stina med sig en stor samling fjädrar och tvättar varsamt i diskhon. Nu har hon sorterat upp alla och lagt på tork på bordet, stolt som bara ett barn kan vara. Någon säger att vi kanske borde koka fjädrarna för att vara säkrade mot bakterier, kan det stämma tro?

DSC_4387

Inte en människa så långt ögat kan nå. Visst vaknar jag tidigt, men det måste väl fler göra? Kanske är det vädret som gör det. Synd för alla andra, skönt för mig.

DSC_4341

DSC_4382

Dessa fina stengärdsgårdar. Barndomsminnen när jag så gärna ville flytta på stenarna och bygga nya formationen, men var tillsagd att man absolut inte fick röra. Och lydig var jag. DSC_4330

DSC_4313DSC_4394

Fick till och med plockat med mig en ”blombukett” hem. Jodå, det är sant! Visar en annan dag men tills dess kan man njuta av denna vackra buketten.

En reaktion på ”Långfredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s