Nytt – mars

En av mina ”nyårs-önskningar” var och är att besöka en ny plats eller ett nytt ställe varje månad och i lördags var det dags för en tur till Hus till Hus i Alingsås. Tycker mycket om byggnaden – kombinationen i fasaden med faluröd panel och gammalt vackert tegel. Dessutom fönster målade i en mjuk kulör.

DSC_3739

Om vi lyckas komma överens (!) och dessutom hitta en snickare som har intresse i detaljer och inte bara gör, så skall vi till sommaren bygga ett förråd och en pergola på vår baksida. Denna planen har funnits länge, men måttstockar har knäckts i frustration och planer har lagts på is, om man säger så. Men nu är vi närmre än någonsin…

DSC_3744

Min önskan var att hitta några gamla dörrar att använda till förrådet och på Hus till Hus fanns massor! Så många att vi inte orkade titta igenom allt utan gick ut till hönorna istället. På återseende en annan dag med andra ord.

DSC_3749

Har hört att caféet där bredvid skall vara väl värt ett besök, men med träningstid att passa och Lisas alla allergier så får café-besöket sparas till nästa gång, och kanske är det lika bra? Kan nog behövas energipåfyllning om vid nästa besök skall bläddra oss igenom hundratals dörrar:)

En reaktion på ”Nytt – mars

  1. […] jag tjata lite på resten av familjen för att få med dem till nya ställen – så även den där dagen i mars. Men efter den gången har det smugit fram att vissa familjemedlemmar tar ”vägen […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s