Tre fina saker just nu – vecka 47

Att längta gör gott för själen tror jag. Att ha något att se fram emot måste inte utesluta att njuta av nuet. Två känslor kan existera sida vid sida, hand i hand.

Just nu bläddras det igenom foton från gångna året. Kanske får vi ihop till en almanacka till mor och farmödrar. Mina dagdrömmar, dels framkallade av bläddrande i hårddisk, uppehåller sig just nu på ett berg som kan skänka total tystnad och lugn likaväl som hög puls, svett och adrenalin. Åre. Mitt andra hem.

DSC_6928

Tiden går så fort och går allt väl så befinner vi oss i bilden ovan redan till lucia-helgen. Vi inventerar vinterpyntet, som Stina så fint döpt det till, så vi hinner se det före det är dags att lämna Lerum.

DSC_8681

Mest uppskattat just nu är kanske ändå pysselstunder med barnen. Leve kreativiteten och skaparglädjen hos dessa två små finurliga, bestämda, älskvärda individer. Dock avslutas det hela inte helt sällan med arga ord om någon sax som visst rycktes ur någons hand och mycket små-klipp att städa upp. Men stunderna före dess gör alla vardagskrig värda att ta sig igenom.

DSC_2576

Dagdrömmar med Åre-längtan, pynt-inventering och julpyssel. Tre saker att glädjas över när samhällsklimatet inte bidrar med värme och hjärta.

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s